Maaltijden

10.00 u. verse soep (winter)

                 vers vruchtensap (zomer): geperst, gecentrifugeerd of biologisch

 

11.00 u. twee keer in de week vlees (waarvan één keer gevogelte)

               twee keer in de week vis

               één keer in de week vegetarisch of een eitje

               minstens één keer in de week pasta, rijst, couscous of quinoa

               aardappel met verse groentjes

 

15.00 u. fruitpap (standaard: 1 appel, 1 banaan én 1 andere vrucht. Elke werkdag is er een andere toegevoegde vrucht)

                stukjes fruit: elke werkdag verschillend

                boterham: smeerkaas, confituur, ... 

 

Tussendoortjes: 

                bio-koekje, rijstwafel, cracotte, rozijntjes, kaasjes, kerstomaten, cornflakes (droog),... 

 

Drinken: enkel water, tenzij om 10.00 u. 

 

Zoetigheden? Uitzonderlijk: bij verjaardagen (cake, pannenkoeken,...)  of we bakken zelf iets lekkers 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Als je iets doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken" 

Ghandi