10.00 u. verse soep (winter)
vers vruchtensap (zomer): geperst, gecentrifugeerd of biologisch
11.00 u. twee keer in de week vlees (waarvan één keer gevogelte)
twee keer in de week vis
één keer in de week vegetarisch of een eitje
minstens één keer in de week pasta, rijst, couscous of quinoa
aardappel met verse groentjes
15.00 u. fruitpap (standaard: 1 appel, 1 banaan én 1 andere vrucht. Elke werkdag is er een andere toegevoegde vrucht)
stukjes fruit: elke werkdag verschillend
boterham: smeerkaas, confituur, ...
Tussendoortjes:
bio-koekje, rijstwafel, cracotte, rozijntjes, kaasjes, kerstomaten, cornflakes (droog),...
Drinken: enkel water, tenzij om 10.00 u.
Zoetigheden? Uitzonderlijk: bij verjaardagen (cake, pannenkoeken,...) of we bakken zelf iets lekkers
"Als je iets doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken"
Ghandi